Van Morrison

Bang Masters

Bang Masters
1.   Brown Eyed Girl
2.   Spanish Rose
3.   Goodbye Baby Baby Goodbye
4.   Ro Ro Rosey
5.   Chick A Boom
6.   Its All Right
7.   Send Your Mind
8.   The Smile You Smile (Nieuwe Songtekst toevoegen)
9.   The Back Room
10.   Midnight Special
11.   Tb Sheets
12.   He Ain't Give You None [Alternate Take] (Nieuwe Songtekst toevoegen)
13.   Who Drove The Red Sports Car
14.   Beside You
15.   Joe Harper Saturday Morning
16.   Madame George
17.   Brown Eyed Girl [Alternate Take] (Nieuwe Songtekst toevoegen)
18.   I Love You (The Smile You Smile)
Type: Full CD
Uitgever: Epic
Uitgegeven in: 1991

Toegevoegd door walter op di 31 maart, 2020 11:42 am


CommonCrawl [Bot]

Volg Muzikum