Unforgettable - The Collection

Unforgettable - The Collection Type: Compilatie
Uitgever: Music Club Deluxe
Uitgegeven in: 2015

Dit album is een dubbel cd!

1.   Unforgettable
2.   Let There Be Love
3.   Smile
4.   I Love You For Sentimental Reasons
5.   Get Your Kicks On Route 66
6.   The Very Thought Of You
7.   This Cant Be Love
8.   A Blossom Fell
9.   Ain't Misbehavin' (Nieuwe Songtekst toevoegen)
10.   It's All In The Game (Nieuwe Songtekst toevoegen)
11.   Almost Like Being In Love
12.   Love Letters (Nieuwe Songtekst toevoegen)
13.   Mona Lisa
14.   Answer Me, My Love
15.   It's Only A Paper Moon
16.   Just One of Those Things (Nieuwe Songtekst toevoegen)
17.   At Last (Nieuwe Songtekst toevoegen)
18.   Autumn leaves
19.   Don't Get Around Much Anymore
20.   Fly Me to the Moon (In Other Words) (Nieuwe Songtekst toevoegen)
21.   When I Fall In Love
22.   Looking Back
23.   Nature Boy
24.   Orange Colored Sky
25.   Pretend
26.   Quizas, Quizas, Quizas (Nieuwe Songtekst toevoegen)
27.   Ramblin Rose
28.   Send For Me
29.   Somewhere Along The Way
30.   Stardust
31.   Stay as Sweet as You Are (Nieuwe Songtekst toevoegen)
32.   Straighten up and fly right
33.   Sweet Lorraine (Nieuwe Songtekst toevoegen)
34.   Tenderly
35.   The more I see you
36.   This Is All I Ask (Nieuwe Songtekst toevoegen)
37.   Too Young
38.   Walkin My Baby Back Home
39.   Wolverton Mountain (Nieuwe Songtekst toevoegen)
40.   You Stepped Out of a Dream (Nieuwe Songtekst toevoegen)
  • walter

    Toegevoegd door

    walter op vr 20 nov, 2015 10:43 am

  • keeskees

    Laatst bijgewerkt door

    keeskees op do 12 apr, 2018 1:49 am


CommonCrawl [Bot]

Volg Muzikum