Funky Butt

Funky Butt Type: Compilatie
Uitgever: Charly R&B
Uitgegeven in: 1992

1.   Can't Get No Grindin' (what's A Matter With The Meal)
2.   Mother's Bad Luck Child
3.   Funky Butt
4.   Sad Letter
5.   Someday I'm Gonna Ketch You
6.   Love Weapon
7.   Garbage Man
8.   After Hours
9.   Whiskey Ain't No Good
10.   Muddy Waters Shuffle
11.   Rollin' and tumblin'
12.   Just To Be With You (Nieuwe Songtekst toevoegen)
13.   Electric Man (Nieuwe Songtekst toevoegen)
14.   Trouble no more
15.   'Unk ' In Funk (Nieuwe Songtekst toevoegen)
16.   Drive My BLues Away (Nieuwe Songtekst toevoegen)
17.   Kathe (Nieuwe Songtekst toevoegen)
18.   Waterboy, Waterboy (Nieuwe Songtekst toevoegen)
19.   Everything Gonna Be Alright (Nieuwe Songtekst toevoegen)
  • walter

    Toegevoegd door

    walter op do 04 maart, 2010 10:37 am

  • keeskees

    Laatst bijgewerkt door

    keeskees op zo 09 dec, 2018 5:33 am


CommonCrawl [Bot]

Volg Muzikum