Country Blues

Country Blues Type: Compilatie
Uitgever: History
Uitgegeven in: 1994

Dit is een dubbel cd.

1.   Country blues
2.   I be's troubled
3.   Burr Clover Farm Blues
4.   Take a walk with me
5.   Burr Clover Blues
6.   I Be Bound To Write You (Nieuwe Songtekst toevoegen)
7.   You're Gonna Miss Me When I'm Gone (Nieuwe Songtekst toevoegen)
8.   You got to take sick and die some of these days
9.   Why don't you live so God can use you
10.   32-20 blues
11.   Walkin' Blues (Nieuwe Songtekst toevoegen)
12.   I can't be satisfied
13.   Gypsy woman
14.   I feel like going home
15.   Little Annie Mae (Nieuwe Songtekst toevoegen)
16.   Train Fare Home Blues (Nieuwe Songtekst toevoegen)
17.   Mean red spider
18.   Little Geneva (Nieuwe Songtekst toevoegen)
19.   Rollin' and tumblin'
20.   Streamline woman
21.   Rollin' Stone
22.   You Gonna Miss Me (Nieuwe Songtekst toevoegen)
  • walter

    Toegevoegd door

    walter op do 04 maart, 2010 10:37 am

  • keeskees

    Laatst bijgewerkt door

    keeskees op zo 09 dec, 2018 6:12 am


CommonCrawl [Bot]

Volg Muzikum