Rollin' Stone

Rollin' Stone Type: Compilatie
Uitgever: Charly Records
Uitgegeven in: 1988

1.   I can't be satisfied
2.   Kind Hearted Woman (Nieuwe Songtekst toevoegen)
3.   Screamin' And Cryin' (Nieuwe Songtekst toevoegen)
4.   Rollin' Stone
5.   Walking Blues (Nieuwe Songtekst toevoegen)
6.   Appealing Blues (Hello Little Girl) (Nieuwe Songtekst toevoegen)
7.   Louisiana blues
8.   Long Distance Call
9.   Honey bee
10.   She moves me
11.   Still a fool
12.   They call me Muddy Waters
13.   Standing around crying
14.   She's All Right (Nieuwe Songtekst toevoegen)
15.   I want you to love me
16.   Hoochie Coochie Man (tekst)
17.   I just want to make love to you
18.   I'm ready
19.   Mannish Boy
20.   Forty days and forty nights
21.   Crawlin' Kingsnake (Nieuwe Songtekst toevoegen)
22.   Just A Dream (Nieuwe Songtekst toevoegen)
23.   I Feel So Good (Nieuwe Songtekst toevoegen)
  • walter

    Toegevoegd door

    walter op do 04 maart, 2010 10:37 am

  • keeskees

    Laatst bijgewerkt door

    keeskees op zo 09 dec, 2018 1:41 am


CommonCrawl [Bot]

Volg Muzikum