Neil Young

Neil Young Type: LP
Uitgever: Reprise Records
Uitgegeven in: 1968

1.   The Emperor Of Wyoming (Nieuwe Songtekst toevoegen)
2.   The Loner
3.   If I Could Have Her Tonight
4.   I've Been Waiting For You
5.   The Old Laughing Lady
6.   String Quartet From Whiskey Boot Hill (Nieuwe Songtekst toevoegen)
7.   Here We Are In The Years
8.   What Did You Do To My Life?
9.   I've Loved Her So Long
10.   The Last Trip To Tulsa
  • walter

    Toegevoegd door

    walter op do 04 maart, 2010 10:37 am

  • keeskees

    Laatst bijgewerkt door

    keeskees op za 28 sep, 2013 10:46 am


CommonCrawl [Bot]

Volg Muzikum