Hard To Find

Hard To Find Type: Full CD
Uitgever: Westwood One
Uitgegeven in: 1994

1.   Mr. Soul
2.   If I Could Have Her Tonight
3.   I've Been Waiting For You
4.   Here We Are In The Years
5.   What Did You Do In My Life (Nieuwe Songtekst toevoegen)
6.   Every Body Know This Is Nowhere (Nieuwe Songtekst toevoegen)
7.   Cinnamon Girl
8.   Birds
9.   War Song
10.   The Last Trip To Tulsa
11.   Pushed It Over The End
12.   Campaigner
13.   Home On The Hance (Nieuwe Songtekst toevoegen)
14.   Weight Of The World
15.   This Notes's For You (Nieuwe Songtekst toevoegen)
16.   No More
17.   Don't Sook The Horse (Nieuwe Songtekst toevoegen)
  • walter

    Toegevoegd door

    walter op do 04 maart, 2010 10:37 am

  • keeskees

    Laatst bijgewerkt door

    keeskees op do 26 sep, 2013 10:40 am


CommonCrawl [Bot]

Volg Muzikum