A Thousand Last Chances

A Thousand Last Chances
1.   Cold Night
2.   Big Sleeper
3.   You Got Me (feat. Emma Daumas)
4.   Fly On The Wall (Nieuwe Songtekst toevoegen)
5.   Love Comes First (Nieuwe Songtekst toevoegen)
6.   Violence (Nieuwe Songtekst toevoegen)
7.   Love Strikes
8.   Under These Stars (Nieuwe Songtekst toevoegen)
9.   Bring The Action
10.   Freedom
11.   Even If You Know Me
Type: Full CD
Uitgever: V2 Records
Uitgegeven in: 2004

Toegevoegd door keeskees op do 16 apr, 2015 10:31 am


CommonCrawl [Bot]

Volg Muzikum