Take A Minute (Cd 2)

Take A Minute (Cd 2) Type: Full CD
Uitgever: Black Pelican
Uitgegeven in: 2010

1.   Something's Been Making Me Blue
2.   Lay back in the arms of someone
3.   Tomorrow (Nieuwe Songtekst toevoegen)
4.   It's Your Life/Take Good Care of My Baby/Mexican Girl/Few Dollars More (Nieuwe Songtekst toevoegen)
5.   Wild Angels (Nieuwe Songtekst toevoegen)
6.   If You Think You Know How To Love Me
7.   Home Is Anywhere You Are (Nieuwe Songtekst toevoegen)
8.   Will You Still Love Me Tomorrow (Nieuwe Songtekst toevoegen)
9.   Baby It's You
10.   And The Night Stood Still (Nieuwe Songtekst toevoegen)
11.   Don't Give Me That (Nieuwe Songtekst toevoegen)
12.   I'll meet you at midnight
13.   Oh Carol
14.   Have You Ever Seen The Rain
15.   Don't play your rock'n'roll to me
16.   Living Next Door To Alice
  • walter

    Toegevoegd door

    walter op do 04 maart, 2010 10:32 am

  • keeskees

    Laatst bijgewerkt door

    keeskees op vr 17 aug, 2012 1:27 pm


CommonCrawl [Bot]

Volg Muzikum