The Hit Box (hitstory 8)

The Hit Box (hitstory 8) Type: Compilatie
Uitgever: CMC International
Uitgegeven in: 2003

1.   Boulevard Of Broken Dreams
2.   Cry In The Night (Nieuwe Songtekst toevoegen)
3.   Have You Ever Seen The Rain
4.   If You Think You Know How To Love Me
5.   I'll meet you at midnight
6.   Lay back in the arms of someone
7.   Pass It Around/It's Your Life/Take Good Care Of My Baby/Mexican Girl/For A Few Dollars More (Nieuwe Songtekst toevoegen)
8.   Needles And Pins
9.   Oh Carol
10.   Rock Away Your Teardrops (Nieuwe Songtekst toevoegen)
11.   Rock 'N' Roll Rodeo (Nieuwe Songtekst toevoegen)
12.   Rose-A-Lee (Nieuwe Songtekst toevoegen)
13.   Something's Been Making Me Blue
14.   When The Lightning Strikes (Nieuwe Songtekst toevoegen)
15.   Whiskey In The Jar (Nieuwe Songtekst toevoegen)
16.   Who The F**k Is Alice
17.   Will You Still Love Me Tomorrow (Nieuwe Songtekst toevoegen)
  • walter

    Toegevoegd door

    walter op do 04 maart, 2010 10:32 am

  • keeskees

    Laatst bijgewerkt door

    keeskees op za 18 aug, 2012 9:12 am


CommonCrawl [Bot]

Volg Muzikum