Forever Gold (Cd 1)

Forever Gold (Cd 1) Type: Full CD
Uitgever: Diamond Records
Uitgegeven in: 2000

1.   What Can I Do
2.   No More Letters (Nieuwe Songtekst toevoegen)
3.   Living Next Door To Alice
4.   Something's Been Making Me Blue
5.   Don't play your rock'n'roll to me
6.   I Can't Stay Here Tonight (Nieuwe Songtekst toevoegen)
7.   Poor Lady (midnight Baby) (Nieuwe Songtekst toevoegen)
8.   It's your life
9.   Changing All The Time
10.   Mexican Girl
11.   Lay back in the arms of someone
12.   Stranger (Nieuwe Songtekst toevoegen)
13.   Talking Her Round (Nieuwe Songtekst toevoegen)
14.   For A Few Dollars More
15.   The Dancer (Nieuwe Songtekst toevoegen)
16.   Now You Think You Know
17.   We're Flyin' High (Nieuwe Songtekst toevoegen)
18.   Needles And Pins
  • walter

    Toegevoegd door

    walter op do 04 maart, 2010 10:32 am

  • keeskees

    Laatst bijgewerkt door

    keeskees op za 18 aug, 2012 10:49 pm


CommonCrawl [Bot]

Volg Muzikum