Tom Jones Sings 24 Great Standards

Tom Jones Sings 24 Great Standards Type: Full CD
Uitgever: Deram
Uitgegeven in: 1996

1.   Green, Green Grass Of Home
2.   Fly Me To The Moon
3.   More Than Memories
4.   (It looks like) I'll never fall in love again
5.   Autumn Leaves
6.   That Old Black Magic (live) (Nieuwe Songtekst toevoegen)
7.   Spanish Harlem
8.   My Mothers Eyes (Nieuwe Songtekst toevoegen)
9.   My Foolish Heart
10.   Begin The Beguine
11.   Georgia On My Mind
12.   I Believe (live) (Nieuwe Songtekst toevoegen)
13.   Hello Young Lovers
14.   The Nearness Of You
15.   If You Go Away
16.   Let It Be Me
17.   With These Hands
18.   It's Magic
19.   When I Fall In Love
20.   A Taste Of Honey
21.   Yesterday
22.   Someday (You'll Want Me To Want You)
23.   My Prayer
24.   I Cant Stop Loving You (live) (Nieuwe Songtekst toevoegen)
  • walter

    Toegevoegd door

    walter op do 04 maart, 2010 10:32 am

  • keeskees

    Laatst bijgewerkt door

    keeskees op wo 02 mei, 2012 7:09 am


CommonCrawl [Bot]

Volg Muzikum