Greatest Hits (Cd 2)

Greatest Hits  (Cd 2) Type: Full CD
Uitgever: Time Music International
Uitgegeven in: 2009

1.   Delilah
2.   Release Me
3.   Roll Over Beethoven (Nieuwe Songtekst toevoegen)
4.   Stagger Lee
5.   Take Me To The River
6.   Say You'll Stay Until Tomorrow
7.   Oh Pretty Woman
8.   Spanish Harlem
9.   Spanish Eyes
10.   I Love A Rainy Night
11.   Fools Rush In (Where Angels Fear to Tread)
12.   Streets Of Laredo (Nieuwe Songtekst toevoegen)
13.   Picture Of You (Nieuwe Songtekst toevoegen)
14.   I'm Walking (Nieuwe Songtekst toevoegen)
15.   I Wish I Was Eighteen Again
16.   Funny How Time Slips Away (Nieuwe Songtekst toevoegen)
17.   Can't Stop Loving You
18.   If I Ruled The World
19.   Don't Cry For Me Argentina
20.   You're My World (Il Mio Mondo)
  • walter

    Toegevoegd door

    walter op do 04 maart, 2010 10:32 am

  • keeskees

    Laatst bijgewerkt door

    keeskees op wo 25 apr, 2012 1:52 am


CommonCrawl [Bot]

Volg Muzikum