The Many Sides Of Tom Jones (country)

The Many Sides Of Tom Jones  (country) Type: Full CD
Uitgever: Polygram Records
Uitgegeven in: 1994

1.   A Woman's Touch
2.   Darlin'
3.   I've Been Rained On Too
4.   It's Four In The Morning
5.   Memphis, Tennessee
6.   Not Another Heart Song (Nieuwe Songtekst toevoegen)
7.   Say You'll Stay Until Tomorrow
8.   Touch Me (Then I'll Be Your Fool Once More)
9.   What In The World's Come Over You (Nieuwe Songtekst toevoegen)
10.   Ghost Riders In The Sky
11.   Cool Water
12.   Lady Lay Down Beside Me
  • walter

    Toegevoegd door

    walter op do 04 maart, 2010 10:32 am

  • keeskees

    Laatst bijgewerkt door

    keeskees op di 01 mei, 2012 9:12 am


CommonCrawl [Bot]

Volg Muzikum