I Thank You

I Thank You Type: Full CD
Uitgever: Phantom records
Uitgegeven in: 2007

1.   She's A Lady
2.   Spanish Harlem
3.   Unchained Melody
4.   Green, Green Grass Of Home
5.   Starting Over
6.   My Way
7.   Try A Little Tenderness
8.   All By Myself
9.   Fever (Nieuwe Songtekst toevoegen)
10.   Most Beautiful Girl In The World
11.   Help Me Make It Through The Night (Nieuwe Songtekst toevoegen)
12.   You Win Again
13.   On The Road Again (Nieuwe Songtekst toevoegen)
14.   You've Lost That Lovin' Feeling
15.   As Time Goes By
16.   I Thank You
  • walter

    Toegevoegd door

    walter op do 04 maart, 2010 10:32 am

  • keeskees

    Laatst bijgewerkt door

    keeskees op do 26 apr, 2012 1:26 am


CommonCrawl [Bot]

Volg Muzikum