40 Golden Love Songs Cd2

40 Golden Love Songs Cd2 Type: Full CD
Uitgever: Double Classics
Uitgegeven in: 1998

1.   Delilah
2.   What's New Pussycat?
3.   She's A Lady
4.   Fever (Nieuwe Songtekst toevoegen)
5.   For Once In My Life
6.   We Don't Talk Anymore (Nieuwe Songtekst toevoegen)
7.   You Are The Sunshine Of My Life
8.   Love me tonight
9.   Passion
10.   Since I Fell For You
11.   Yesterday
12.   I Can See Clearly Now
13.   Somewhere Over The Rainbow
14.   Oh Pretty Woman
15.   You've Lost That Lovin' Feeling
16.   You Don't Have To Say You Love Me
17.   Without love (There is nothing)
18.   Unchained Melody
19.   My Way
20.   I've Been Looking For You All My Life (Nieuwe Songtekst toevoegen)
  • walter

    Toegevoegd door

    walter op do 04 maart, 2010 10:32 am

  • keeskees

    Laatst bijgewerkt door

    keeskees op zo 29 apr, 2012 12:31 am


CommonCrawl [Bot]

Volg Muzikum