40 Golden Love Songs Cd1

40 Golden Love Songs Cd1 Type: Full CD
Uitgever: Double Classics
Uitgegeven in: 1998

1.   Green, Green Grass Of Home
2.   Help Me Make It Through The Nigh (Nieuwe Songtekst toevoegen)
3.   I who have nothing
4.   Send In The Clowns
5.   All By Myself
6.   Bridge Over Troubled Water (Nieuwe Songtekst toevoegen)
7.   Don't Cry For Me Argentina
8.   Behind Closed Doors (Nieuwe Songtekst toevoegen)
9.   Breakin'up Is Hard To Do (Nieuwe Songtekst toevoegen)
10.   If Ever I Should Leave You
11.   Lady Lay Down Beside Me
12.   Let It Be
13.   Long And Winding Road
14.   Release Me
15.   Romance Of Love (Forbidden Games)
16.   Save The Last Dance For Me
17.   Say You'll Stay Until Tomorrow
18.   She Believes In Me
19.   Show Me (Nieuwe Songtekst toevoegen)
20.   Spanish Eyes
  • walter

    Toegevoegd door

    walter op do 04 maart, 2010 10:32 am

  • keeskees

    Laatst bijgewerkt door

    keeskees op wo 25 apr, 2012 8:30 am


CommonCrawl [Bot]

Volg Muzikum