Touch My Heart

Touch My Heart Type: Full CD
Uitgever: Wise Buy
Uitgegeven in: 1994

1.   The young new Mexican puppeteer
2.   Tired Of Being Alone (Nieuwe Songtekst toevoegen)
3.   Move Closer
4.   At This Moment
5.   Witch Queen Of New Orleans
6.   Woman You Took My Life
7.   If (a picture paints a thousand words)
8.   Touch My Heart (Nieuwe Songtekst toevoegen)
9.   After The Tears
10.   All I Ever Need Is You
11.   You've Got A Friend
12.   Time To Get It Together (Nieuwe Songtekst toevoegen)
13.   I Won't Be Sorry To See Suzanne Again (Nieuwe Songtekst toevoegen)
14.   Kiss An Angel Good Morning
15.   Who's Gonna Take You Home Tonight?
16.   Til The End Of Time (Nieuwe Songtekst toevoegen)
  • walter

    Toegevoegd door

    walter op do 04 maart, 2010 10:32 am

  • keeskees

    Laatst bijgewerkt door

    keeskees op wo 02 mei, 2012 7:39 am


CommonCrawl [Bot]

Volg Muzikum