Closer To The Truth

Closer To The Truth
1.   Woman's World
2.   Take It Like A Man
3.   My Love [2013] (Nieuwe Songtekst toevoegen)
4.   Dressed To Kill
5.   Red
6.   Lovers Forever
7.   I Walk Alone
8.   Sirens
9.   Favorite Scars
10.   I Hope You Find It
11.   Lie To Me
12.   I Don't Have To Sleep To Dream
13.   Pride
14.   You Haven't Seen The Last Of Me (Original Version) (Nieuwe Songtekst toevoegen)
Type: Full CD
Uitgever: Warner Bros.
Uitgegeven in: 2013

Toegevoegd door walter op ma 07 okt, 2013 6:15 am


CommonCrawl [Bot]

Volg Muzikum