Red Hot Chili Peppers

Under the Covers

Under the Covers
1.   Theyre Red Hot
2.   Fire
3.   Subterranean Homesick Blues
4.   Higher Ground
5.   If You Want Me To Stay
6.   Why Dont You Love Me
7.   Tiny Dancer [Live] (Nieuwe Songtekst toevoegen)
8.   Castles Made of Sand [Live] (Nieuwe Songtekst toevoegen)
9.   Dr. Funkenstein [Live] (Nieuwe Songtekst toevoegen)
10.   Hollywood Africa
11.   Search And Destroy
12.   Higher Ground [Daddy-O Mix] (Nieuwe Songtekst toevoegen)
13.   Hollywood (Africa) [Extended Dance Mix] (Nieuwe Songtekst toevoegen)
Type: Full CD
Uitgever: Capitol
Uitgegeven in: 1998

Toegevoegd door walter op di 31 maart, 2020 12:05 pm


CommonCrawl [Bot]

Volg Muzikum