Blue Rodeo

Palace of Gold

Palace of Gold
1.   Palace Of Gold
2.   Holding On
3.   Homeward Bound Angel
4.   Bulletproof
5.   Comet
6.   Walk Like You Don't Mind (Nieuwe Songtekst toevoegen)
7.   Love Never Lies (Nieuwe Songtekst toevoegen)
8.   Stage Door
9.   Cause For Sympathy
10.   What A Surprise
11.   Clearer View
12.   Glad To Be Alive
13.   Find A Way To Say Goodbye
14.   Tell Me Baby
Type: Full CD
Uitgever: Warner Bros.
Uitgegeven in: 2002

Toegevoegd door walter op di 31 maart, 2020 12:31 pm


CommonCrawl [Bot]

Volg Muzikum