Elvis Presley


1.   That's All Right (Nieuwe Songtekst toevoegen)
2.   I Forgot the Remember to Forget (Nieuwe Songtekst toevoegen)
3.   Blue Suede Shoes
4.   I Want You, I Need You, I Love You
5.   Love Me
6.   Mean Woman Blues
7.   Loving You
8.   Treat Me Nice
9.   Wear My Ring Around Your Neck
10.   King Creole
11.   Trouble
12.   I Got Stung
13.   I Need Your Love Tonight
14.   A Mess Of Blues
15.   I Feel So Bad
16.   Little Sister
17.   Rock-a-hula Baby
18.   Bossa Nova Baby
19.   Viva Las Vegas
20.   If I Can Dream
21.   Memories
22.   Don't Cry Daddy
23.   Kentucky Rain
24.   You don't have to say you love me
25.   An American Trilogy
26.   Always On My Mind
27.   Promised Land
28.   Moody Blue
29.   I'm a Roustabout (Nieuwe Songtekst toevoegen)
30.   Rubberneckin' [Paul Oakenfold Radio Edit Remix] (Nieuwe Songtekst toevoegen)
31.   Rubberneckin' [Paul Oakenfold 12"] (Nieuwe Songtekst toevoegen)
32.   Rubberneckin' [Original Version] (Nieuwe Songtekst toevoegen)
Type: Full CD
Uitgever: RCA
Uitgegeven in: 2003

Toegevoegd door walter op di 31 maart, 2020 12:38 pm


CommonCrawl [Bot]

Volg Muzikum