The RoxBox

The RoxBox
1.   Neverending Love
2.   Secrets That She Keeps
3.   Goodbye to You (Nieuwe Songtekst toevoegen)
4.   Soul Deep (Nieuwe Songtekst toevoegen)
5.   The Look
6.   Dressed For Success
7.   Sleeping Single
8.   Paint
9.   Dangerous
10.   Listen To Your Heart
11.   The Voice (Nieuwe Songtekst toevoegen)
12.   Cry [Demo] (Nieuwe Songtekst toevoegen)
13.   It Must Have Been Love
14.   Joyride
15.   Fading Like A Flower (Every Time You Leave)
16.   Spending My Time
17.   Watercolours In The Rain
18.   Church Of Your Heart
19.   Perfect day
20.   The Big L
21.   (Do You Get) Excited?
22.   Things Will Never Be The Same
23.   The Sweet Hello, the Sad Goodbye (Nieuwe Songtekst toevoegen)
24.   Love Spins [Demo] (Nieuwe Songtekst toevoegen)
25.   Seduce Me [Demo] (Nieuwe Songtekst toevoegen)
26.   How Do You Do
27.   The Heart Shaped Sea
28.   The Rain
29.   Never Is A Long Time
30.   Silver Blue
31.   Come Back (before You Leave)
32.   Queen of rain
33.   Almost Unreal
34.   Sleeping In My Car
35.   Crash Boom Bang
36.   Vulnerable
37.   The First Girl On The Moon
38.   I'm sorry
39.   Run To You
40.   See Me
41.   June Afternoon
42.   You Don´t Understand Me
43.   She Doesnt Live Here Anymore
44.   I Don't Want To Get Hurt
45.   Always Breaking My Heart [Demo] (Nieuwe Songtekst toevoegen)
46.   Help [The Abbey Road Session] (Nieuwe Songtekst toevoegen)
47.   Wish I Could Fly
48.   You Can't Put Your Arms Around What's Already Gone
49.   Waiting For The Rain
50.   Anyone
51.   Stars
52.   Salvation
53.   Cooper
54.   Beautiful Things
55.   It hurts
56.   Little Miss Sorrow
57.   Happy Together (Nieuwe Songtekst toevoegen)
58.   Staring at the Ground [Demo] (Nieuwe Songtekst toevoegen)
59.   7Twenty7 [Demo] (Nieuwe Songtekst toevoegen)
60.   It Will Take A Long Long Time
61.   Anyone / I Love How You Love Me [Demo] (Nieuwe Songtekst toevoegen)
62.   Myth [Demo] (Nieuwe Songtekst toevoegen)
63.   New World [Demo] (Nieuwe Songtekst toevoegen)
64.   Better Off on Her Own [Demo] (Nieuwe Songtekst toevoegen)
65.   Real Sugar
66.   The Centre of the Heart (Is a Suburb to the Brain) (Nieuwe Songtekst toevoegen)
67.   Milk And Toast And Honey
68.   Jefferson
69.   Little girl
70.   The Weight Of The World
71.   Every Day
72.   Bla Bla Bla Bla Bla (You Broke My Heart) [Demo] (Nieuwe Songtekst toevoegen)
73.   A Thing About You
74.   Breathe
75.   Opportunity Nox
76.   All I Ever Wanted (Nieuwe Songtekst toevoegen)
77.   One wish
78.   Reveal
Type: Full CD
Uitgever: EMI
Uitgegeven in: 2006

Toegevoegd door walter op di 31 maart, 2020 1:03 pm


CommonCrawl [Bot]

Volg Muzikum