Billie Holiday

20th Century Masters

20th Century Masters
1.   Strange fruit
2.   Fine And Mellow
3.   Lover Man Oh Where Can You Be
4.   Don't explain
5.   Good morning heartache
6.   'Tain't Nobody's Business If I Do (Nieuwe Songtekst toevoegen)
7.   My Man (Mon Homme) (Nieuwe Songtekst toevoegen)
8.   I Loves You, Porgy (Nieuwe Songtekst toevoegen)
9.   Lady sings the blues
10.   I've got my love to keep me warm
11.   I Cover the Waterfront [Live] (Nieuwe Songtekst toevoegen)
12.   God bless the child
Type: Full CD
Uitgever: Universal
Uitgegeven in: 2002

Toegevoegd door walter op di 31 maart, 2020 12:30 pm


CommonCrawl [Bot]

Volg Muzikum