Lou Bega

King of Mambo

King of Mambo
1.   Mambo No. 5 (A Little Bit of...)
2.   The Most Expensive Girl In The World
3.   Baby Keep Smiling
4.   I got a girl
5.   God Is a Woman (Nieuwe Songtekst toevoegen)
6.   People Lovin' Me (Nieuwe Songtekst toevoegen)
7.   Shit Happens (Nieuwe Songtekst toevoegen)
8.   Can I Tico Tico You
9.   Money (Nieuwe Songtekst toevoegen)
10.   Mambo Mambo
11.   1+1=2
12.   Beauty On The Tv-Screen
13.   Just a Gigolo / I Ain't Got Nobody (Nieuwe Songtekst toevoegen)
14.   Tricky Tricky
Type: Full CD
Uitgever: BMG
Uitgegeven in: 2002

Toegevoegd door walter op di 31 maart, 2020 12:29 pm


CommonCrawl [Bot]

Volg Muzikum