Bob Marley & The Wailers

One Love

One Love
1.   Stir It Up
2.   Get Up, Stand Up
3.   I Shot The Sheriff
4.   Lively Up Yourself
5.   No Woman, No Cry [Live] (Nieuwe Songtekst toevoegen)
6.   Roots, Rock, Reggae
7.   Exodus
8.   Jamming
9.   Waiting In Vain
10.   Three Little Birds
11.   Turn Your Lights Down Low
12.   One Love / People Get Ready (Nieuwe Songtekst toevoegen)
13.   Is This Love?
14.   Sun is shining
15.   So Much Trouble In The World
16.   Could You Be Loved
17.   Redemption Song [Band Version] (Nieuwe Songtekst toevoegen)
18.   Buffalo soldier
19.   Iron Lion Zion
20.   I Know a Place [Single Remix] (Nieuwe Songtekst toevoegen)
21.   Concrete Jungle
22.   Burnin' And Lootin'
23.   Rebel Music (3 O'Clock Roadblock) (Nieuwe Songtekst toevoegen)
24.   Jah Live
25.   Positive Vibration
26.   Smile Jamaica (Nieuwe Songtekst toevoegen)
27.   Natural Mystic
28.   Punky Reggae Party (Nieuwe Songtekst toevoegen)
29.   Satisfy my soul
30.   Africa Unite
31.   Coming In From The Cold
32.   Rastaman Live Up
33.   Who Colt the Game (Nieuwe Songtekst toevoegen)
Type: Full CD
Uitgever: Universal
Uitgegeven in: 2001

Toegevoegd door walter op di 31 maart, 2020 12:22 pm


CommonCrawl [Bot]

Volg Muzikum