Janet Jackson

Design Of A Decade: 1986–1996

Design Of A Decade: 1986–1996
1.   Runaway
2.   What Have You Done For Me Lately?
3.   Nasty
4.   When I Think Of You
5.   Escapade
6.   Miss You Much (Nieuwe Songtekst toevoegen)
7.   Love Will Never Do (Without You) (Single Version) (Nieuwe Songtekst toevoegen)
8.   Alright
9.   Control
10.   The Pleasure Principal
11.   Black Cat (Video Mix/Long Solo) (Nieuwe Songtekst toevoegen)
12.   Rhythm Nation (U.S. Edit) (Nieuwe Songtekst toevoegen)
13.   That's The Way Love Goes
14.   Come Back to Me (I'm Beggin' You Mix) (Nieuwe Songtekst toevoegen)
15.   Let's Wait Awhile
16.   Twenty Foreplay (Nieuwe Songtekst toevoegen)
Type: Compilatie
Uitgever: A&M Records
Uitgegeven in: 1995

Toegevoegd door keeskees op wo 24 sep, 2014 9:28 am


CommonCrawl [Bot]

Volg Muzikum