Axel Rudi Pell

Shadow Zone

Shadow Zone
1.   The Curse of the Chains (Intro) (Nieuwe Songtekst toevoegen)
2.   Edge of the world
3.   Coming home
4.   Live for the king
5.   All the rest of my life
6.   Follow the sign
7.   Time of the Truth (Nieuwe Songtekst toevoegen)
8.   Heartbreaker
9.   Saint of Fools (Nieuwe Songtekst toevoegen)
10.   Under the gun
Type: Full CD
Uitgever: Steamhammer
Uitgegeven in: 2002

Toegevoegd door walter op di 31 maart, 2020 12:28 pm


CommonCrawl [Bot]

Volg Muzikum