Tina Arena

Songs Of Love & Loss (Deluxe Edition)

Songs Of Love & Loss (Deluxe Edition)
1.   The Look Of Love
2.   I Just Don't Know What To Do With Myself
3.   So Far Away
4.   To Sir, With Love
5.   The Man With The Child In His Eyes
6.   Do You Know Where You're Going To
7.   Love Hangover
8.   I Only Want To Be With You
9.   The Windmills Of Your Mind
10.   Everybody Hurts
11.   Woman
12.   Until
13.   Wasn't It Good (live) (Nieuwe Songtekst toevoegen)
14.   You Made Me Find Myself (live) (Nieuwe Songtekst toevoegen)
15.   Les Trois Cloches (The Three Bells) (live) (Nieuwe Songtekst toevoegen)
16.   Now I Can Dance (live) (Nieuwe Songtekst toevoegen)
17.   Sorrento Moon (live) (Nieuwe Songtekst toevoegen)
Type: Full CD
Uitgever: EMI Music Australia
Uitgegeven in: 2007

Toegevoegd door walter op do 04 maart, 2010 10:06 am


Laatst bijgewerkt door keeskees op di 03 apr, 2012 7:47 am


CommonCrawl [Bot]

Volg Muzikum