Amy Grant

Lead Me On

Lead Me On
1.   1974
2.   Lead me on
3.   Shadows
4.   Saved by love
5.   Faithless Heart
6.   What About The Love
7.   If These Walls Could Speak
8.   All Right
9.   Wait for the Healing (Nieuwe Songtekst toevoegen)
10.   Sure Enough
11.   If You Have to Go Away (Nieuwe Songtekst toevoegen)
12.   Say Once More (Nieuwe Songtekst toevoegen)
Type: Full CD
Uitgever: Sparrow
Uitgegeven in: 1988

Toegevoegd door walter op di 31 maart, 2020 11:38 am


CommonCrawl [Bot]

Volg Muzikum