Eric Clapton

Slowhand at 70

Slowhand at 70
1.   Somebody?s Knockin? on My Door (Nieuwe Songtekst toevoegen)
2.   Key To The Highway
3.   Tell The Truth
4.   Pretending
5.   Hoochie Coochie Man
6.   You Are So Beautiful (Nieuwe Songtekst toevoegen)
7.   Can't Find My Way Home
8.   I Shot The Sheriff
9.   Driftin? Blues (Nieuwe Songtekst toevoegen)
10.   Nobody Knows You When Youre Down And Out
11.   Tears In Heaven (Bass Tab)
12.   Layla
13.   Let It Rain
14.   Wonderful Tonight
15.   Crossroads
16.   Cocaine
17.   High Time We Went (Nieuwe Songtekst toevoegen)
Type: Full CD
Uitgever: Eagle
Uitgegeven in: 2015

Toegevoegd door walter op ma 02 nov, 2015 8:11 am


CommonCrawl [Bot]

Volg Muzikum