Eric Clapton

Forever Man - CD 1

Forever Man - CD 1
1.   Gotta Get Over
2.   I've got a rock 'n roll heart
3.   Eric Clapton with J.J. Cale - Anyway The Wind Blows (Nieuwe Songtekst toevoegen)
4.   My Father's Eyes
5.   Motherless Child
6.   Pretending
7.   Little Queen Of Spades (Nieuwe Songtekst toevoegen)
8.   Bad Love
9.   Behind The Mask
10.   Tears In Heaven
11.   Change The World
12.   Call Me The Breeze (Nieuwe Songtekst toevoegen)
13.   Forever Man
14.   Eric Clapton with B.B. King - Riding With The King (Nieuwe Songtekst toevoegen)
15.   It's in the way that you use it
16.   Circus
17.   Got You On My Mind
18.   Travelin' alone
19.   Revolution (Nieuwe Songtekst toevoegen)
Type: Full CD
Uitgever: Reprise
Uitgegeven in: 2015

Toegevoegd door walter op ma 18 mei, 2015 6:15 am


CommonCrawl [Bot]

Volg Muzikum