The Allman Brothers Band

Nassau Coliseum, Uniondale, NY

Nassau Coliseum, Uniondale, NY
1.   Don't Want You No More
2.   Not My Cross to Bear (Nieuwe Songtekst toevoegen)
3.   Can't Take It With You
4.   Blue Sky
5.   Need Your Love So Bad
6.   Blind Love
7.   Crazy love
8.   Just Ain't Easy
9.   In Memory Of Elizabeth Reed
10.   Try It One More Time
11.   One Way Out
12.   Statesboro Blues
13.   Southbound
14.   Jessica
15.   Whipping Post
16.   Pegasus
17.   Midnight Rider
18.   Will the Circle Be Unbroken (Nieuwe Songtekst toevoegen)
19.   Ramblin' man
Type: Full CD
Uitgever: Silver Dollar
Uitgegeven in: 2015

Toegevoegd door walter op ma 12 okt, 2015 6:45 am


CommonCrawl [Bot]

Volg Muzikum