Alice Cooper

Raise the Dead

Raise the Dead
1.   Hello Hooray
2.   House Of Fire
3.   No More Mr. Nice Guy
4.   Under My Wheels
5.   I'll Bite Your Face Off
6.   Billion Dollar Babies
7.   Caffeine (Nieuwe Songtekst toevoegen)
8.   Department Of Youth
9.   Hey Stoopid
10.   Dirty Diamonds (Nieuwe Songtekst toevoegen)
11.   Welcome To My Nightmare
12.   Go To Hell
13.   He´s Back The Man Behind The Mask
14.   Feed My Frankenstein
15.   Ballad Of Dwight Fry
16.   Killer
17.   I Love The Dead
18.   Break on Through (Nieuwe Songtekst toevoegen)
19.   My Generation (Nieuwe Songtekst toevoegen)
20.   I'm Eighteen
21.   Poison
22.   School?s Out? / Another Brick in the Wall (Nieuwe Songtekst toevoegen)
Type: Full CD
Uitgever: UDR
Uitgegeven in: 2014

Toegevoegd door walter op ma 06 okt, 2014 6:45 am


CommonCrawl [Bot]

Volg Muzikum