Kate Bush

The Sensual World

The Sensual World Track 11 'Walk Straight Down The Middle' staat alleen op de CD versie van dit album.
1.   The Sensual World
2.   Love And Anger
3.   The Fog
4.   Reaching Out
5.   Heads We're Dancing
6.   Deeper Understanding
7.   Between A Man And A Woman
8.   Never Be Mine
9.   Rocket's Tail (For Rocket)
10.   This Woman's Work
11.   Walk Straight Down The Middle
Type: LP
Uitgever: EMI Records, Columbia Records
Uitgegeven in: 1989

Toegevoegd door keeskees op di 12 aug, 2014 8:22 am


CommonCrawl [Bot]

Volg Muzikum