Idea Type: LP
Uitgever: Polydor records
Uitgegeven in: 1968

1.   Let There Be Love
2.   Kitty Can
3.   In The Summer Of His Years
4.   Indian Gin And Whiskey Dry
5.   Down To Earth
6.   Such A Shame (Nieuwe Songtekst toevoegen)
7.   I've Gotta Get A Message To You
8.   Idea
9.   When The Swallows Fly
10.   I Have Decided To Join The Air Force (Nieuwe Songtekst toevoegen)
11.   I Started A Joke
12.   Kilburn Towers
13.   Swan Song
  • walter

    Toegevoegd door

    walter op do 04 maart, 2010 9:54 am

  • keeskees

    Laatst bijgewerkt door

    keeskees op zo 02 okt, 2011 1:58 am


CommonCrawl [Bot]

Volg Muzikum