Ultimate Collection

Ultimate Collection
1.   Im Outta Love
2.   Left Outside Alone
3.   Sick And Tired
4.   Paid My Dues
5.   Stupid Little Things
6.   Not That Kind
7.   Everything Burnsmet Ben Moody (Nieuwe Songtekst toevoegen)
8.   Welcome To My Truth
9.   You'll Never Be Alone
10.   Pieces of a Dream (Nieuwe Songtekst toevoegen)
11.   Best Of You
12.   Heavy On My Heart
13.   One Day In Your Life
14.   Cowboys & Kisses (Nieuwe Songtekst toevoegen)
15.   Why'd You Lie To Me
16.   Love Is A Crime
17.   I Belong to You (El Ritmo de la Pasion)met Eros Ramazzotti (Nieuwe Songtekst toevoegen)
18.   Army of Me (Nieuwe Songtekst toevoegen)
19.   Take This Chance (Nieuwe Songtekst toevoegen)
Type: Full CD
Uitgever: Sony
Uitgegeven in: 2015

Toegevoegd door walter op ma 02 nov, 2015 8:10 am


CommonCrawl [Bot]

Volg Muzikum