Five Finger Death Punch (5FDP)

Got Your Six

Got Your Six

Track 12 t/m 15 staan alleen op de Deluxe Edition.

1.   Got Your Six
2.   Jekyll And Hyde
3.   Wash It All Away
4.   Ain't My Last Dance
5.   My Nemesis
6.   No Sudden Movement
7.   Question Everything
8.   Hell To Pay
9.   Digging My Own Grave
10.   Meet My Maker
11.   Boots And Blood
12.   You're Not My Kind
13.   This Is My War
14.   I Apologize
15.   Jekyll And Hyde (voicemail)
Type: Full CD
Uitgever: Prospect Park
Uitgegeven in: 2015

Toegevoegd door keeskees op za 23 feb, 2019 4:25 am


Laatst bijgewerkt door keeskees op ma 25 feb, 2019 5:09 am


CommonCrawl [Bot]

Volg Muzikum