From Autumn To Ashes

Fiction We Live

Fiction We Live
1.   After Dinner Payback (Nieuwe Songtekst toevoegen)
2.   Lilacs & Lolita
3.   No Trivia
4.   Milligram Smile
5.   Second Wrong Makes You Feel Right (Nieuwe Songtekst toevoegen)
6.   Every Reason To
7.   Autumns Monologue
8.   Alive Out Of Habit
9.   All I Taste Is What's Her Name
10.   Fiction We Live (Nieuwe Songtekst toevoegen)
11.   I'm The Best At Ruining My Life
Type: Full CD
Uitgever: Vagrant
Uitgegeven in: 2003

Toegevoegd door walter op di 31 maart, 2020 12:37 pm


CommonCrawl [Bot]

Volg Muzikum