Zita Swoon

A Band in a Box

A Band in a Box
1.   Hey You, Whatshadoing
2.   intrigue
3.   thinking about you all the time
4.   de quoi a besoin l'amour
5.   individu animal
6.   selfish girl
7.   song for a dead singer
8.   hot hotter hottest
9.   Remember to Withhold (Nieuwe Songtekst toevoegen)
10.   my bond with you and your planet: disco!
11.   Jintro and the Great Luna (Nieuwe Songtekst toevoegen)
12.   Raining Pleasure (Nieuwe Songtekst toevoegen)
13.   You're a Big Girl Now (Nieuwe Songtekst toevoegen)
14.   our daily reminders
15.   Me & Josie on a Saturday Night (Nieuwe Songtekst toevoegen)
16.   Moving Through Life as Prey (Nieuwe Songtekst toevoegen)
Type: Full CD
Uitgever: Chikaree
Uitgegeven in: 2005

Toegevoegd door walter op di 31 maart, 2020 12:54 pm


CommonCrawl [Bot]

Volg Muzikum