Parade of Chaos

Parade of Chaos
1.   The Buzzing
2.   Suspend / Suspension (Nieuwe Songtekst toevoegen)
3.   Parade Of Chaos
4.   Angel Without Wings
5.   Killing Cupid
6.   Free The Three
7.   Man In The Womb
8.   A Pirates Prayer (Nieuwe Songtekst toevoegen)
9.   The Ballad of Buddy Bigsby (Nieuwe Songtekst toevoegen)
10.   How Are The Weak Free
Type: Full CD
Uitgever: Tooth & Nail
Uitgegeven in: 2002

Toegevoegd door walter op di 31 maart, 2020 12:29 pm


CommonCrawl [Bot]

Volg Muzikum