Justin Hayward

The View from the Hill

The View from the Hill
1.   I Heard It
2.   Broken Dream
3.   The Promised Land (Nieuwe Songtekst toevoegen)
4.   It's Not Too Late
5.   Something To Believe In
6.   The Way of the World (Nieuwe Songtekst toevoegen)
7.   Sometimes Less Is More
8.   Troubadour (Nieuwe Songtekst toevoegen)
9.   Shame
10.   Billy
11.   Children Of Paradise
Type: Full CD
Uitgever: CMC
Uitgegeven in: 1996

Toegevoegd door walter op di 31 maart, 2020 11:59 am


CommonCrawl [Bot]

Volg Muzikum