Indigo Girls

Shaming of the Sun

Shaming of the Sun
1.   Shame On You
2.   Get Out The Map
3.   Shed Your Skin
4.   It's Alright
5.   Caramia
6.   Dont Give That Girl A Gun
7.   Leeds (Nieuwe Songtekst toevoegen)
8.   Scooter Boys (Nieuwe Songtekst toevoegen)
9.   Everything In It's Own Time
10.   Cut It Out (Nieuwe Songtekst toevoegen)
11.   Burn All the Letters (Nieuwe Songtekst toevoegen)
12.   Hey Kind Friend
Type: Full CD
Uitgever: Epic
Uitgegeven in: 1997

Toegevoegd door walter op di 31 maart, 2020 12:01 pm


CommonCrawl [Bot]

Volg Muzikum