Wang Chung

20th Century Masters

20th Century Masters
1.   Everybody Have Fun Tonight
2.   Dance Hall Days
3.   Don't Let Go
4.   Don't Be My Enemy
5.   Wait (Nieuwe Songtekst toevoegen)
6.   To Live and Die in L.A. (Nieuwe Songtekst toevoegen)
7.   Hypnotize Me
8.   Let's Go
9.   Praying To A New God
10.   What's So Bad About Feeling Good? (Nieuwe Songtekst toevoegen)
11.   Space Junk (Wang Chung '97) (Nieuwe Songtekst toevoegen)
Type: Full CD
Uitgever: Geffen
Uitgegeven in: 2002

Toegevoegd door walter op di 31 maart, 2020 12:31 pm


CommonCrawl [Bot]

Volg Muzikum