No Turning Back

No Turning Back Type: Full CD
Uitgever: Foot Tapping Records
Uitgegeven in: 2007

Oorspronkelijk was dit album al in 2003 uitgebracht met de titel 'Imelda Clabby'.

1.   Dealing With The Devil
2.   Flame Of Love
3.   Cry For Me Baby
4.   Till I Kissed You
5.   What Am I Gonna Do (Nieuwe Songtekst toevoegen)
6.   Once More
7.   Wild About My Lovin'
8.   No Turning Back
9.   The End Of The World
10.   Y'hoo
11.   Don't Do Me No Wrong
12.   Forever You And Me
13.   Bring My Cadillac Back
14.   Lovey Dovey Lovely One
15.   Let Us Sing
  • keeskees

    Toegevoegd door

    keeskees op wo 26 maart, 2014 2:30 pm

  • keeskees

    Laatst bijgewerkt door

    keeskees op za 29 maart, 2014 3:18 am


CommonCrawl [Bot]

Volg Muzikum