Steve Green

The First Noel

The First Noel
1.   Midnight Clear (medley) (Nieuwe Songtekst toevoegen)
2.   The First Noel
3.   All My Heart Rejoices
4.   Good News
5.   What Child Is This
6.   Come, Thou Long Expected Jesus (Nieuwe Songtekst toevoegen)
7.   Rose Of Bethlehem
8.   Holy Child
9.   Jesus, Light Of Lights
10.   Away In A Manger (medley)
Type: Full CD
Uitgever: Sparrow Records
Uitgegeven in: 1996

Toegevoegd door keeskees op ma 02 dec, 2013 4:43 am


CommonCrawl [Bot]

Volg Muzikum