Tove Lo

Queen of the Clouds

Queen of the Clouds
1.   The Sex (Intro) (Instrumentaal)
2.   My Gun
3.   Like 'Em Young
4.   Talking Body
5.   Timebomb
6.   The Love (Interlude) (Instrumentaal)
7.   Moments
8.   The Way That I Am
9.   Got Love
10.   Not On Drugs
11.   The Pain (Interlude) (Instrumentaal)
12.   Thousand Miles
13.   Habits (Stay High)
14.   This Time Around
15.   Run On Love (Lucas Nord feat. Tove Lo) (QOTC Edit)
16.   Love Ballad
17.   Habits (Stay High) (Hippie Sabotage Remix)
Type: Full CD
Uitgever: Island Records
Uitgegeven in: 2014

Toegevoegd door walter op ma 01 sep, 2014 6:45 am


Laatst bijgewerkt door keeskees op wo 24 aug, 2016 2:59 am


CommonCrawl [Bot]

Volg Muzikum