Minus the Bear

Highly Refined Pirates

Highly Refined Pirates
1.   Thanks for the Killer Game of Crisco® Twister (Nieuwe Songtekst toevoegen)
2.   Monkey!!! Knife!!! Fight!!!
3.   Absinthe party at the fly honey warehouse
4.   Hey, wanna throw up? Get me naked
5.   Get me naked 2: electric boogaloo
6.   We are not a football team
7.   You Kill Bugs Good, Man (Nieuwe Songtekst toevoegen)
8.   Spritz!! Spritz!!
9.   Women we haven't met yet
10.   Damn Bugs Whacked Him, Johnny (Nieuwe Songtekst toevoegen)
11.   I Lost All My Money at the Cock Fights (Nieuwe Songtekst toevoegen)
12.   Andy Wolff (Nieuwe Songtekst toevoegen)
13.   Let's play guitar in a five guitar band
14.   Booyah Achieved (Nieuwe Songtekst toevoegen)
Type: Full CD
Uitgever: Suicide Squeeze
Uitgegeven in: 2002

Toegevoegd door walter op di 31 maart, 2020 12:32 pm


CommonCrawl [Bot]

Volg Muzikum