Ariana Grande

Yours Truly

Yours Truly
1.   Honeymoon Avenue
2.   Baby, I
3.   Ariana Grande feat. Big Sean - Right There (Nieuwe Songtekst toevoegen)
4.   Tattooed Heart
5.   Lovin' It
6.   Piano
7.   Daydreamin' (Nieuwe Songtekst toevoegen)
8.   Ariana Grande feat. Mac Miller - The Way (Nieuwe Songtekst toevoegen)
9.   You'll Never Know
10.   Ariana Grande with Nathan Sykes of The Wanted - Almost Is Never Enough (Nieuwe Songtekst toevoegen)
11.   Mika feat. Ariana Grande - Popular Song (Nieuwe Songtekst toevoegen)
12.   Better Left Unsaid
Type: Full CD
Uitgever: Republic
Uitgegeven in: 2013

Toegevoegd door walter op ma 09 sep, 2013 6:15 am


CommonCrawl [Bot]

Volg Muzikum