Nickel Creek

This Side

This Side
1.   Smoothie Song (Nieuwe Songtekst toevoegen)
2.   Spit on a stranger
3.   Speak
4.   Hanging by a thread
5.   I Should've Known Better (Nieuwe Songtekst toevoegen)
6.   This Side
7.   Green and gray
8.   Seven Wonders
9.   House Carpenter
10.   Beauty and the mess
11.   Sabra girl
12.   Young
13.   Brand new sidewalk
14.   Smoothie Song [Live] (Nieuwe Songtekst toevoegen)
Type: Full CD
Uitgever: Sugar Hill
Uitgegeven in: 2002

Toegevoegd door walter op di 31 maart, 2020 12:30 pm


CommonCrawl [Bot]

Volg Muzikum